У ДСНС повідомляють, що вибухи на складі у Сватовому припинилися

Читать на русском
Глава ДСНС Микола Чечоткін повідомив, що у 4 ранку вибухи на території військового складу в Сватовому припинилися.

Глава Державної служби надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін повідомив, що о 4 ранку вибухи на території військового складу в Сватовому припинилися.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За його словами, з 7 години на місці почав роботу міжвідомчий штаб, а місто поділене на сектори для розшуку загиблих.

Пожежа на БРСМ: теракт, недбалість, помилка проектування, корупція?Вибух на нафтобазі у Василькові оголив всю суть прогнилої від корупції української влади. Причиною пожежі на нафтобазі могло стати кустарне виробництво бензину.

«Місто поділене на сектори для того, щоб рятувальники проводили пошуки загиблих і допомагали постраждалим», – підкреслив Чечоткін.

Вчора ввечері заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко заявив, що у Сватово на території військового складу пожежа. У результаті пожежі на складі почали вибухати боєприпаси. Водночас голова Луганської ВЦА Георгій Тука повідомив, що пожежу спричинили постріли з ракетниці.

«Було випущено два постріли з ракетниці. Один постріл військовослужбовці загасили, проте поки гасили одну ракету, друга спричинила пожежу», – заявив Тука.

У результаті вибухів на складі, які Міністерство внутрішніх справ України кваліфікувало як теракт, є жертви. Радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив, що, за попередньою інформацією, загинуло двоє людей, а ще троє постраждало.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: