У Києві визначилися фіналісти другого туру виборів

Читать на русском
Київська міська виборча комісія опрацювала 100% протоколів по виборах мера столиці, в результаті в Києві відбудеться другий тур.

Київська міська виборча комісія опрацювала 100% протоколів по виборах мера столиці. В результаті в Києві відбудеться другий тур.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

За результатами обробки 100% протоколів до другого туру виборів мера Києва виходять чинний міський голова Віталій Кличко («Блок Петра Порошенка «Солідарність») і народний депутат України Борислав Береза («Партія рішучих громадян»).

У зоні ризику: чи зможе Кличко вдруге здобути прихильність киян старими обіцянками?Більшість пунктів програми кандидата, задекларованої напередодні виборчих перегонів у 2014 році, майже без змін можна переписати вже у цьогорічні передвиборчі наміри чинного мера Києва.

На першому місці очікувано опинився Віталій Кличко з результатом 40,57% або 353 тис. 312 голосів виборців, друге місце посів Борислав Береза ​​- 8,84% (77, 029 тис.). Найближчий переслідувач Берези Олександр Омельченко, що балотувався від партії «Єдність», набрав 8,46% голосів (73, 725 тис.).

Другий тур виборів запланований на 15 листопада.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватіся про попередні результати місцевої віборчої кампанїї можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: