Бойовики обстріляли позиції ЗСУ під Авдіївкою

Читать на русском
Проросійські бойовики ввечері 28 жовтня порушили режим припинення вогню на авдіївському напрямку.

Проросійські бойовики ввечері 28 жовтня порушили режим припинення вогню на авдіївському напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-центр АТО.

«Вчора ввечері з 19.40 до 20.10 бандити вели вогонь по наших позиціях із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї південніше Авдіївки», – йдеться у повідомлені прес-центру.

Дуда застерігає Україну від замороження конфлікту на ДонбасіПрезидент Польщі Анджей Дуда наголосив на важливості того, щоб конфлікт на Донбасі не був заморожений, а Мінські домовленості були виконані у повному обсязі.

Також зазначається, що після цього обстрілу бойовики знову дотримувалися режиму припинення вогню. «Після цього ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно», – наголошує прес-центр.

Крім того, вчора на маріупольському напрямку, відповідно до затвердженого плану, буде здійснено відведення артилерійського озброєння калібром до 100 мм. Українські військові сапери продовжують роботи з розмінування місцевості по всій лінії розмежування.

Нагадаємо, вчора штаб АТО та сепаратисти повідомили, що в Донецькій області почалося відведення артилерії калібром до 100 мм. Зазначається, що за цим процесом уважно стежить Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: