Садовому не вистачило менше 1% для перемоги у першому турі

Читать на русском
Міська територіальна виборча комісія заявила, що у Львові буде другий тур виборів міського голови.

Міська територіальна виборча комісія заявила, що у Львові буде другий тур виборів міського голови.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на zaxid.net.

За словами голови Львівської ТВК Ігоря Сліпецького, чинному меру міста Андрію Садовому не вистачає всього лише 0,8% для перемоги в першому турі виборів. Його найближчий переслідувач, кандидат від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Руслан Кошулинський отримав 12,29% голосів.

Львів’яни втомились від нав’язливого піару Садового – експертПрагматичний стиль керівництва міського голови Львова Андрія Садового виразно відрізнявся на фоні його попередників, але більшість мешканців міста просто втомились від нього та його нав'язливого піару.

«Ми чекаємо лише одного протоколу від Галицької районної ТВК. У них сьогодні весь день не було світла, тому не було технічної можливості скинути його. Але я контактував з головою комісії, який повідомив, що лідер виборчих перегонів Андрій Садовий набрав там трохи менше 49%. Тому ми можемо з упевненістю сказати, що буде другий тур», – заявив Сліпецький.

Нагадаємо, раніше директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник заявив, що чинний мер Львова Андрій Садовий виграє вибори міського голови в першому турі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: