«БПП» буде судитися через скасування другого туру виборів у Павлограді (доповнено)

Читать на русском
Нардеп, член фракції «БПП» Вадим Денисенко заявив, що партія «БПП «Солідарність» готує судовий позов у зв'язку зі скасуванням другого туру виборів у Павлограді.
Вадим Денисенко

Народний депутат України, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко заявив, що партія «БПП «Солідарність» готує судовий позов у зв'язку зі скасуванням другого туру виборів у Павлограді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням прес-службу партії.

«Є місто Павлоград, де безпідставно скасували другий тур. До речі, «БПП «Солідарність» готує з цього приводу судовий позов, бо ми переконані, що у Павлограді обов'язково має відбутися другий тур», – заявив Денисенко.

«Зрада» проти «Перемоги»: аналіз основних тенденцій місцевих виборів-2015«Слово і Діло» вирішило визначити сильні та слабкі сторони місцевої виборчої кампанії, а також можливості та загрози, які з нею пов'язані.

За його словами, у другому турі «БПП «Солідарність» підтримуватиме проєвропейських кандидатів у міські голови. «Ми не маємо права розпорошувати наші сили й дати можливість пройти проросійським та антиукраїнським силам», – додав нардеп.

У результаті, Територіальна виборча комісія Павлограда таки ухвалила рішення про проведення другого туру місцевих виборів.

«Щойно Павлоградська ТВК прийняла рішення про проведення другого туру в Павлограді! 12 членів комісії за, 5 – проти. Злочинні дії ЦВК будемо оскаржувати в суді!», – пише прес-служба партії «УКРОП».

Нагадаємо, Центральна виборча комісія скасувала проведення другого туру виборів у Павлограді, що у Дніпропетровській області. Своє рішення ЦВК аргументувала тим, що у місті до списків для голосування було внесено 89,8 тис. виборців, хоча раніше налічувалося 90,3 тис. Згідно із законом, у містах, де виборців менше 90 тисяч, другий тур виборів не проводиться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: