Незважаючи на заяви штабу АТО про перемир'я, бойовики продовжують обстріли – ІС

Читать на русском
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати обстріли з метою спровокувати сили АТО на відкриття вогню у відповідь.

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати обстріли з метою спровокувати сили АТО на відкриття вогню у відповідь.

Про це повідомив у Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«Західніше населеного пункту Гладосове терористи прицільно обстріляли зі стрілецької зброї і станкових автоматичних гранатометів передові позиції сил АТО. У районі Донецького аеропорту, південніше населеного пункту Піски, на нейтральній смузі фіксувався піхотний підрозділ бойовиків - до 30 осіб, який, розбившись на кілька груп, переміщувався уздовж передових позицій сил АТО і вів спостереження. При відході бойовики обстріляли зі стрілецької зброї передові позиції українських військ», – написав він.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє негайно оголосити мобілізацію, якщо ситуація на Донбасі загостритьсяСказано 20 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

За його даними, в районі населеного пункту Мар'їнка та південніше від населеного пункту Попасна відзначається робота снайперів супротивника. «Зафіксовано до 10 прицільних пострілів по позиціях сил АТО з великої відстані із застосуванням спецбоєприпасів», – заявив Тимчук.

Нагадаємо, сьогодні штаб АТО повідомляв, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається стабільною, бойовики та українська сторона почали відведення артилерії калібром менше 100 мм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: