Сирійська опозиція звинувачує росіян у вбивстві понад 200 мирних жителів

Читать на русском
Кількість мирних жертв авіаційних ударів російської авіації з 30 вересня на території Сирії сягнула вже більше 200 людей.

Кількість мирних жертв авіаційних ударів російської авіації з 30 вересня на території Сирії сягнула вже більше 200 людей.

Такі дані Національної коаліції опозиційних і революційних сил Сирії наводить «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За даними сирійскої опозиції, з 30 вересня сили авіації РФ завдали по країні 297 ударів. За словами представника опозиції Наджибу Гадбана, загалом з кінця вересня загинуло 436 мирних жителів, причому більше половини цих смертей – наслідок російської агресії. Гадбан наголосив, що дії Російської Федерації в Сирії направлені на знищення не бойовиків «Ісламської держави», а так званої «помірної опозиції» – підтримуваних Заходом противників режиму Башара Асада.

Сирійський конфлікт: війна всіх проти всіхЖурналісти «Слова і Діла» вирішили розібратися, хто бере участь у сирійському конфлікті й чиї інтереси відстоює.

Нагадаємо, 30 вересня Рада Ферерації Росії дозволила російському президенту використовувати авіацію на території Сирії. Раніше по військову допомогу до Путіна начебто звернувся Асад.

Раніше ж голова Європейської Ради Дональд Туск заявив, що втручання Росії у сирійський конфлікт може розв'язати глобальну війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: