Розенко обіцяє звільняти керівників ОДА та РДА за саботаж реформи субсидій

Читать на русском
Міністр соцполітики України Павло Розенко хоче притягувати до відповідальності керівників обласних та районних адміністрацій за саботаж реформи субсидій.

Міністр соціальної політики України Павло Розенко хоче притягувати до відповідальності керівників обласних та районних адміністрацій за саботаж реформи субсидій.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«У грудні я буду виносити питання на засіданні Кабінету міністрів щодо притягнення до відповідальності, аж до звільнення з посад, тих керівників обласних та районних адміністрацій, які дозволяють собі нехтувати постановами уряду, не налагодили нормальним чином процес оформлення субсидій та саботували у себе в області чи районі реформу системи субсидій», – заявив міністр.

За його словами, після реформи виплати субсидій 5 місяців тому вперше за ці роки вона нарешті почала працювати на громадян. Як стверджує Розенко, в самій реформі не все так добре і є проблеми, але за оформлення субсидій має відповідати місцева влада.

«Якщо посадовець завалить процес оформлення субсидій в області чи районі, то буде відповідати по повній. Для мене авторитетів тут немає, інтереси простих українців для мене понад усе», – наголосив міністр соцполітики.

Також посадовець повідомив, що в регіонах по 3-4 місяці люди не можуть оформити субсидії. Жителі скаржаться на черги, а також хамство та неуважність окремих посадовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: