ФСБ вирішила змістити Плотницького з посади глави «ЛНР» – ІС

Читать на русском
Керівництво ФСБ Росії ініціює питання зміщення ватажка самопроголошеної «ЛНР» Ігоря Плотницького з посади глави «республіки».

Керівництво ФСБ Росії ініціює питання зміщення ватажка самопроголошеної «ЛНР» Ігоря Плотницького з посади глави «республіки».

Про це у своєму Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Він пояснив, що, за наявними даними, Плотницького хочуть усунути через наявність компрометуючих даних на нього, а саме – його участі у корупційних схемах, розкраданні «державних» коштів, «допомоги» з РФ тощо.

Росія наказала ватажкам «ЛНР» готуватися до місцевих виборів 21 лютого – ІСРосійські «куратори» віддали вказівку ватажкам самопроголошеної «ЛНР» проводити підготовку до місцевих виборів 21 лютого 2016.

«Водночас представники АП РФ виступили проти усунення Плотницького з посади з метою «уникнення загострення управлінської кризи в республіці та спекуляцій у рамках Мінських домовленостей», – зазначив нардеп.

Тимчук також розповів, що бойовиками з силових структур «ЛНР» була проведена серія арештів осіб серед «посадових осіб держструктур ЛНР», що підтримують Плотницького. Також силове міністерство самопроголошеної республіки ініціювало інформаційну кампанію проти низки так званих народних мерів, бойовиків і козаків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: