Садовий повідомив про тиск на закарпатську «Самопоміч»

Читать на русском
Лідер партії «Об'єднання «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий заявив, що Закарпатський осередок партії знімають з виборів.

Лідер партії «Об'єднання «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий заявив, що Закарпатський осередок партії знімають з виборів.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Самопоміч» йшла до перемоги на Закарпатті. І «Самопоміч» в ці хвилини знімають з виборів у Закарпатському окружному адміністративному суді. Адмінресурс? Тиск? Та ні, ви що. То просто такі нюанси політичної боротьби», – наголосив політик.

КВУ: місцева виборча кампанія на Закарпатті фінішує компроматом і «мінуваннями»В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» система народного контролю «Слово і Діло» дізналася про передвиборчу ситуацію на Закарпатті.

За його словами, країна одного разу вже проковтнула довибори у Чернігові (мається на увазі 205 округ).

«Наші друзі з Заходу, на жаль, не висловили жодного занепокоєння такими методами в пост-майданній країні. Не поворухнули пальцем. І це був сигнал багатьом «спеціалістам з виборів»: можна все!», – заявив Садовий.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської обласної виборчої комісії Микола Сличко заявив, що всі надруковані ЦВК для регіону бюлетені є недійсними. За його словами, близько 900 тисяч бюлетенів є недійсними через помилку в назві партії «Об’єднання «Самопоміч», яку в бюлетенях назвали просто «Самопоміч».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: