КВУ: місцева виборча кампанія на Закарпатті фінішує компроматом і «мінуваннями»

Читать на русском
Віктор Погорєлов

Голова закарпатського осередку Комітету виборців України Дмитро Тужанський в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів, що у переддень голосування спостерігається загострення політичної боротьби по всій області.

«Спостерігачі Комітету виборців України саме в рамках кампанії в обласному центрі фіксують найбільшу кількість чорного піару у вигляді компрометуючих аудіо- або відеоматеріалів, документів або фактів зізнань третіх осіб. Усе це оприлюднюється як в засобах масової інформації, переважно електронних, так і в друкованих формах. Окрема особливість фінішу виборчої кампанії в Ужгороді – фальшиві мінування виборчих штабів партій», – інформує Тужанський.

За його словами, тема підкупу виборців в останній тиждень також вийшла на перший план.

Як мер Ужгорода Віктор Погорєлов виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова були втілені в життя, а які так і залишились на папері.

«Однак наразі не оприлюднено жодних реальних доказів спроб підкупу, окрім повідомлень «очевидців» чи «свідків», переважно у соцмережах. Відтак, як і на старті виборчої кампанії, коли оприлюднювалися цілі списки тих, хто начебто займався підкупом виборців на Закарпатті, на її фініші ця тема перетворюється на виборчу технологію, яка експлуатується політичними силами. Прогнозуємо, що у день виборів повідомлень про підкуп виборців буде по кілька на годину», – розповів він.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: