Вибори в Маріуполі відбудуться, запевняють у ЦВК

Читать на русском
Місцеві вибори в Маріуполі мають відбутися, тому що припинити виборчий процес після його початку юридично неможливо.

Місцеві вибори в Маріуполі мають відбутися, тому що припинити виборчий процес після його початку юридично неможливо.

Про це під час брифінгу в Києві заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Сьогодні заступник голови ЦВК Андрій Магера також заявив, що місцеві вибори в Маріуполі можуть бути скасовані за зверненням голови Донецької військово-цивільної адміністрації.

Раніше Павло Жебрівський заявляв, що наразі не бачить підстав для скасування виборів у Маріуполі.

Події в Маріуполі є наслідком тотальної безкарності за порушення закону – експертУкраїнський політолог поділився міркуваннями щодо подій у Маріуполі у ході виборчої кампанії.

Нагадаємо, представник політичної партії «Сила людей», яка також балотується на виборах до міської ради Маріуполя, заявив, що друк виборчих бюлетенів у Маріуполі відбувається в друкарні підприємства, яке належить до холдингу «СКМ» Ріната Ахметова, без нагляду спостерігачів або правоохоронних органів.

Аналізуючи передвиборчу ситуацію в Маріуполі, політолог Олександр Леонов у коментарі «Слову і Ділу» повідомив, що «війна» на місцевих виборах у містах, підконтрольних фінансово-промисловим групам, була завжди, просто на це ніхто не звертав уваги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: