Порошенко розгляне питання звільнення Шокіна

Читать на русском
За 52 дня українці змогли назбирати 25 тисяч підписів під петицією про звільнення генерального прокурора Віктора Шокіна, у той час як депутати зібрали лише 130 підписів.

За 52 дня українці змогли назбирати 25 тисяч підписів під електронною петицією про звільнення генерального прокурора Віктора Шокіна, у той час як депутати зібрали лише 130 підписів.

Про це інформує «Слово і Діло».

Як стверджується в тексті петиції, українці вимагають звільнення Віктора Шокіна зі своєї посади та призначення відкритого, прозорого конкурсу на заміщення посади генерального прокурора України.

Терпець увірвався: чи допоможе тиск з боку США нарешті розпочати реформування ГПУ?Останнім часом прізвище генпрокурора Віктора Шокіна, як правило, лунає не в контексті розкриття резонансних злочинів у сфері боротьби із корупцією, а навпаки – як символ бездіяльності та втрачених можливостей.

«Жоден з призначених вами прокурорів не дав тих результатів, яких очікує громадськість. Кожен йшов у відставку через скандал, пов'язаний із покриттям корупціонерів, і жоден не поніс відповідальності за свою злочинну бездіяльність», – звертається автор петиції до Президента.

Нагадаємо, 12 червня лідер фракції «Радикальної партії», народний депутат Олег Ляшко ініціював збір підписів за відставку генпрокурора Шокіна. За 4 місяці нардепам вдалося зібрати 130 підписів із необхідних 150.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: