На окупованому Донбасі ФСБ зачищає неугодних бойовиків – Тимчук

Читать на русском
ФСБ Росії на території, підконтрольній бойовикам, розпочала ліквідацію неугодних командирів та сепаратистів.

Федеральна служба безпеки Росії на території, підконтрольній бойовикам, розпочала ліквідацію неугодних командирів та сепаратистів.

Про це у Facebook написав народний депутат, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Бойовики продовжують спроби спровокувати українських військових – ТимчукНардеп, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив, що російські бойовики продовжують хаотичні обстріли українських позицій.

За його словами, спеціальні групи ФСБ РФ у взаємодії зі спецназом Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил РФ проводять фізичні розправи над командирами та бойовиками бандформувань, що не виконують накази про припинення вогню на передовій.

«25 жовтня через РФ в «ЛНР» планується прибуття «групи ліквідаторів» ФСБ для зачищення незгодних зі зміною стратегічної лінії з «приєднання до РФ» на «Донбас – це регіон України з особливим статусом», а також найбільш одіозних фігур в кримінальному плані», – повідомив Тимчук.

Також, за даними «Інформаційного опору», подібні зачищення на нижчому рівні вже почали здійснюватися в Краснодонському районі Луганської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: