Глава Одеської митниці готує зміни до Митного кодексу

Читать на русском
Мета Юлії Марушевської – виконати конкретні завдання й змінити стан справ, який сьогодні є в Україні.

Мета Юлії Марушевської – виконати конкретні завдання й змінити стан речей, який сьогодні є в Україні.

Про це глава Одеської митниці розповіла в інтерв'ю «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

«Позиція, яку я зараз займаю, реформаторська, а не кар'єристська. Амбіцій з приводу того, щоб просто бути, наприклад, заступником глави або керівником, у мене ніколи не було, і бути не може. Моє завдання змінити стан речей, який сьогодні є в Україні», – пояснила вона.

Марушевська заявила, що всі поставлені цілі вимагають змін до Митного кодексу.

«Разом з консультантами нами вже розроблені законопроекти, і я сподіваюся, що за підтримки громадськості нам вдасться їх просунути і, таким чином, змінити процедури. Найближчим часом ми будемо готові це зробити», – уточнила глава Одеської митниці.

Також Юлія Марушевська заявила, що якщо не впорається з поставленим завданням, то подасть у відставку раніше, ніж через чотири місяці.

«Якщо виконання поставлених завдань займають, наприклад, не чотири, а шість місяців, то це не буде причиною для того, щоб я пішла у відставку, якщо я буду бачити, що проект просувається. Але якщо я не впораюся, чи не досягну тих цілей, які я ставлю перед собою, мені не потрібно буде чотири місяці, щоб піти», – підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Юлія Марушевська заявляла, що в майбутньому планує оголосити конкурс на посаду голови Одеської митниці. «Я для себе ставлю терміни - це 4 місяці, за які я і вся наша команда хочемо створити прозору зону митного контролю та вплинути на зміни в системі», - повідомила глава Одеської митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: