Росія не збирається припиняти політику військової ескалації – Турчинов

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що збільшення військового бюджету РФ є свідченням того, що її керівництво продовжує перетворювати країну на глобальну військову загрозу.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що збільшення військового бюджету РФ є свідченням того, що її керівництво продовжує перетворювати країну на глобальну військову загрозу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

За його словами, наміри РФ збільшити військовий бюджет більш ніж на 4 млрд доларів є свідченням того, що вона не збирається припиняти свою політику військової ескалації та зовнішньої агресії.

«Росія визначена головною військовою загрозою не тільки в Стратегії національної безпеки та у Військовій доктрині України, аналогічної позиції дотримуються й наші стратегічні партнери», – наголосив Турчинов.

РФ холоднокровно прораховує різні варіанти, як протистояти політиці НАТО, США та ЄС – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо заяви Пентагону про те, що Росія продовжує «загортатися в саван ізоляції».

Також він повідомив, що Сполучені Штати Америки нещодавно ухвалили пріоритети Національної військової стратегії, де агресивна політика РФ посіла перше місце серед загроз у світі.

Крім того, Турчинов заявив, що Україна, врахувавши збільшення військового бюджету РФ, не збирається зменшувати видатки на сектор безпеки та оборони на наступний рік.

«Наше завдання – бути готовими дати відсіч агресору й звільнити захоплені території, а тому ми зобов'язані забезпечити армію найсучаснішими озброєнням та технікою, а наших військових – гідною зарплатнею», – підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що рішення Ради Федерації РФ про застосування російських збройних сил за кордоном загрожує будь-якій державі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: