Мосійчук звинуватив ГПУ у співпраці з Кремлем

Читать на русском
Спроба ГПУ відбілити ФСБ і радника Путіна пана Суркова від прямої причетності до розстрілу Небесної сотні вражає своїм цинізмом.

Спроба ГПУ відбілити ФСБ і радника Путіна Владислава Суркова від прямої причетності до розстрілу Небесної сотні вражає своїм цинізмом.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло».

«Схоже очільники ГПУ витрачають кошти, отримані від наших західних партнерів, не на реформування, а на співпрацю з Кремлем», - вважає депутат.

Нагадаємо, раніше генпрокурор України Віктор Шокін заявив, що зараз у слідства немає доказів «російського сліду» у справі про стрілянину на Євромайдані взимку 2014 року.

Він нагадав, що колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляв, що «якийсь російський чиновник взимку 2014 перебував у Києві, віддавав команди силовикам стріляти по мітингувальникам». За словами Шокіна, він попросив Наливайченко надати документи, підтверджуючі це, однак голова СБУ цього не зробив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: