Садовий систематично не встигає ремонтувати вулиці: провалено ще 2 обіцянки

Читать на русском
Міський голова Львова Андрій Садовий не вклався у терміни з ремонтом 2 вулиць у Львові – Богомольця та Сихівської.

Міський голова Львова Андрій Садовий не вклався у терміни з ремонтом 2 вулиць у Львові – Богомольця та Сихівської.

Такого висновку дійшли екперти «Слова і Діла», аналізуючи стан виконання обіцянок Садового про ремонт вулиць Богомольця та Сихівської.

Зокрема, 3 вересня мер Львова заявив, що рух вулицею Богомольця буде поновлено на початку жовтня.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий заявив, що вул. Богомольця відновить рух на початку жовтня 2015 рокуСказано 3 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак за інформацією, яку вдалося здобути «Слову і Ділу», станом на 12 жовтня ремонтні роботи там тривали, хоча на той момент бригади вже замінили мережу та замостили бруківкою проїжджу частину.

Ну а 7 вересня Садовий пообіцяв до кінця місяця відремонтувати 2 км покриття на вулиці Сихівській. Проте вже 25 числа мер визнав, що комунальники не впораються з цим завданням вчасно і встановив новий дедлайн – початок жовтня.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий заявив, що 2 км вул. Сихівської відремонтують до кінця вересня 2015 рокуСказано 7 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Втім, це не врятувало Садового від отримання чергового «мінусу» в графі виконання обіцянок: станом на 8 жовтня, за даними «Слова і Діла», на Сихівській усе ще облаштовували містки безпеки й технічні тротуари. Заради справедливості зазначимо, що рух проїжджою частиною на той момент уже був відкритий.

Про те, що Андрій Садовий хронічно не вкладається у терміни з ремонтом вулиць, свідчать й інші факти. Наприклад, днями «Слово і Діло» з'ясувало, що мер не встиг до кінця вересня завершити ремонт на проспекті Свободи та вулиці Промисловій, як обіцяв раніше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: