«Солідарність» зняла з реєстрації кандидата, пов'язуваного з донецькими сепаратистами

Читать на русском
У «Блоці Петра Порошенка «Солідарнсть» прийняли рішення про зняття з реєстрації кандидата в депутати Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

У «Блоці Петра Порошенка «Солідарнсть» прийняли рішення про зняття з реєстрації кандидата в депутати Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від «БПП» Володимир Ар'єв, інформує «Слово і Діло».

«Історія з колишнім власником донецької «Обжори» Вячеславом Соболєвим закінчилась. Він написав заяву про зняття з виборів після розмови з керівництвом «БПП «Солідарність». У партії були обурені цим випадком. Інформація про інші факти збирається. Після виборів буде серйозна чистка місцевих осередків. Полетять голови», – запевнив Ар'єв.

Нагадаємо, власник супермаркетів «Обжора», які, попри окупацію сепаратистів, успішно працюють на окупованій території Донеччини, В'ячеслав Соболєв на місцевих виборах 25 жовтня у Київській області збирався представляти пропрезидентську партію.

У ЗМІ зазначають, що наразі свою роботу у Донецьку вказана торгівельна мережа продовжує від імені підприємства ТОВ «Донукрторг», зареєстрованого в Маріуполі.

Нагадаємо, раніше нардеп Сергій Березенко заявив, що «Блок Петра Порошенка» займеться чисткою своїх лав від одіозних колишніх «регіоналів», проте, маючи 28 тисяч кандидатів, зробити це буде складно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: