Одарич сподівається, що Порошенко дозволить йому брати участь у виборах

Читать на русском
Мер Черкас Сергій Одарич звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом допустити його та його партію до місцевих виборів.

Мер Черкас Сергій Одарич звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом допустити його та його партію до місцевих виборів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ВІККА».

«Я прошу Петра Олексійовича втрутитись у ситуацію й відновити передбачені законом права громадян обирати та бути обраним. Обмеження права вибору, за Конституцією, може відбуватися лише на підставі рішення суду. І ніхто інший не має права обмежити виборче право», – заявив Одарич.

Одарич хотів заручитися підтримкою Президента, щоб гарантувати собі перемогу – голова Черкаського КВУУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова Черкаської обласної організації КВУ поділився міркуваннями про місцеву виборчу кампанію в Черкасах.

За його словами, немає жодного судового рішення, яке б забороняло йому або його колегам по партії брати участь у виборах. Також Одарич запитав у Президента, чи влаштовує його, що міський осередок «БПП» зібрав увесь криміналітет у своїх списках. Як стверджує міський голова Черкас, представники пропрезидентської партії допускають грубі порушення законів, влаштовують бійки, здійснюють тиск, а також погрожують іншим кандидатам і членам виборчої комісії.

Нагадаємо, 13 жовтня Черкаська міська виборча комісія скасувала реєстрацію всього списку «Партії вільних демократів», очолюваної нинішнім мером обласного центру Сергієм Одаричем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: