Кличко не зміг зігріти всіх киян, точніше зміг, але не всіх

Читать на русском
Мер Києва вкотре порушив слово – всупереч обіцянці столичного голови, не у всіх киян потеплішали батареї в квартирах.
Віталій Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко вкотре порушив слово – всупереч обіцянці столичного голови, не у всіх киян потеплішали батареї в квартирах.

У понеділок, 12 жовтня, Кличко запевнив, що до кінця тижня всі житлові будинки Києва будуть підключені до опалення, пише «Слово і Діло».

«У всіх будинках буде тепло», – пообіцяв Кличко. Станом на 15 жовтня до опалення були підключені 72,6% житлових будинків. Здавалося б, до кінця тижня у столичної влади залишалося ще три дні, щоб виконати обіцянку мера Києва, але не так сталося, як гадалося.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв, що за тиждень всі житлові будинки будуть підключені до опаленняСказано 12 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Сьогодні вже 19 жовтня, почався новий тиждень, а тепло з'явилося лише в 9884 житлових будинках, що становить 96,3% від загальної кількості. Таким чином, відповідна обіцянка Віталія Кличка отримала в системі народного контролю «Слово і Діло» статус «не виконано».

Всього ж, за нашими даними, Кличко провалив 63 своїх обіцянки. При цьому 117 з 223 його зобов'язань у результаті були виконані, а ще 97 декларацій мера Києва поки що перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: