Політики почали інформаційну кампанію проти Вілкула

Читать на русском
Зорян Шкіряк та Ірина Геращенко закликають не голосувати за опозиціонера Олександра Вілкула, який балотується на пост голови Дніпропетровська.

Зорян Шкіряк та Ірина Геращенко закликають не голосувати за опозиціонера Олександра Вілкула, який балотується на пост мера Дніпропетровська.

Про це радник міністра внутрішніх справ України та народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» написали на своїх сторінках у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

На одному із засідань комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко заявила, що член комітету Олександр Вілкул був присутній на засіданнях всього один раз.

«Протягом парламентського року ми провели понад 20 наших засідань, парламентські слухання щодо безвізового режиму, спільні засідання з комітетом закордонних справ. Член комітету Вілкул за рік був тільки на одному засіданні. Потрібен вам мер-прогульник, який просто не ходить на роботу?», - написала Геращенко.

Шкіряк назвав п’ять найпроблемніших областей на місцевих виборахНайбільш проблемними регіонами на місцевих виборах можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.

У свою чергу, Зорян Шкіряк називає Олександра Вілкула «державним зрадником» і закликає голосувати за кандидата в мери Дніпропетровська і позафракційного нардепа Бориса Філатова.

«Дніпропетровськ. Один з найскладніших міст у виборчому процесі. Там розгортається справжня мерська баталія. З одного боку державний зрадник, політична «тітушка», путінський прихвостень і сепаратист, активний антимайданівець і член банди «стоматолога» Олександр Вілкул», - написав радник глави МВС.

Боротьбу між Вілкулом і Філатовим Зорян Шкіряк називає боротьбою між агресивною Росією та незалежною Україною: «Отже, вибір простий: між чорним і білим. Повернення назад в розкол і громадянське протистояння або рух до вільної європейської держави».

Нагадаємо, як повідомляло раніше «Слово і Діло», на сайт Президента України була подана петиція, в якій мешканка Дніпропетровська просить не допустити заступника голови фракції «Опозиційного блоку», народного депутата Олександра Вілкула до участі у виборах мера міста. На даний момент петиція зібрала понад 8 тис. підписів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: