Кількість пільгових кубів газу для українців хочуть збільшити вдвічі

Читать на русском

Глава фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що готує законопроект, в якому передбачено не 200, а 400 кубічних метрів газу на сезон за пільговою ціною.
Юрій Луценко

Керівник парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що готує законопроект, в якому передбачено не 200, а 400 кубічних метрів газу на сезон за пільговою ціною.

Про це він сказав під час візиту до Вінниці, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

На думку Луценка, такої кількості газу повинно вистачити на опалення звичайного будинку. «А ті, хто мають великі будинки – нехай платять більше», – зазначив нардеп.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» буде добиватися зменшення тарифів на теплоСказано 6 травня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Луценко також попіарився на підвищенні соціальних виплат. Зокрема, політик заявив, що вважає несправедливим збільшення тільки мінімальної пенсії. «Я вважаю, що мають бути проіндексовані всі пенсії, незалежно від розміру – так буде правильно», – сказав він.

Спілкуючись з жителями Вінниці, Луценко повідомив, що «по 500 грн до заробітної плати вже отримали вчителі, лікарі – працівники бюджетної сфери, і це тільки перші кроки».

Нагадаємо, в кінці вересня Кабінет міністрів України прийняв рішення про зменшення ціни на газ для домогосподарств, які використовують до 200 куб. м газу. У цьому випадку ціна на блакитне паливо буде в два рази нижче ринкової і складе 3600 грн/тис. куб. м.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: