Росія наказала ватажкам «ЛНР» готуватися до місцевих виборів 21 лютого – ІС

Читать на русском
Російські «куратори» віддали вказівку ватажкам самопроголошеної «ЛНР» проводити підготовку до місцевих виборів 21 лютого 2016.

Російські «куратори» віддали вказівку ватажкам самопроголошеної «ЛНР» почати підготовку до місцевих виборів 21 лютого 2016 року.

Про це у себе в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

Одночасно представникам «органів влади ЛНР» заборонено коментувати можливе проведення виборів у «ДНР» у березні 2016 року, каже Тимчук.

За його словами, серед членів бандформувань «ЛНР» поширюється інформація про те, що «виборів взагалі не буде» з посиланням на те, що «ЛНР/ДНР» увійдуть до складу Російської Федерації.

Порошенко відреагував на скасування псевдовиборів на ДонбасіНезаконні вибори на окупованих територіях Донбасу скасовано внаслідок скоординованих дій України та наших партнерів у Нью-Йорку й Парижі.

Нагадаємо, на початку жовтня лідери самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» погодилися перенести місцеві вибори на непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей на наступний рік.

У свою чергу, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що, згідно з результатами переговорів «нормандської четвірки» в Парижі, вибори в ДНР/ЛНР повинні бути скасовані, а не перенесені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: