У Хмельницькому в ході виборчої кампанії партії організовують екскурсії та концерти – голова Хмельницького КВУ

Читать на русском
Костянтин Чернилевський

У Хмельницькому в ході предвиборчої кампанії окремі партії використовують неправові методи агітації.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів голова Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Юрій Ануфрієв, аналізуючи місцеву виборчу кампанію в Хмельницькому.

«Передвиборча кампанія в Хмельницьку навряд чи чимось відрізняється від того, що відбувається по всій Україні. Масово розставлені намети на вулицях, так само масово роздають різного роду листівки, при цьому інколи з вихідними даними, а інколи й без них. Окремі партії використовують неправові методи агітації», – розповідає Ануфрієв.

За його словами, зафіксовані випадки роздачі різного роду продуктів, особливо це притаманно «Аграрній партії».

«Також проводилися концерти, виступали відомі українські гурти. Це організовувала партія «За конкретні справи». Також окремі партії організовують різноманітні екскурсії за власний рахунок», – відзначив він.

Підсумовуючи, він зазначив, що основна боротьба буде між партіями «Відродження», «Аграрна партія», «БПП «Солідарність», «За конкретні справи», «Наш край» і «Свобода».

Як відомо, у 2015 році міська рада Хмельницького виділила по 500 тисяч гривень на спорудження пам'ятного знаку полеглим під час Революції Гідності та на проведення ремонту одного з відділень Хмельницького міського перинатального центру, як і обіцяв мер.

Костянтин ЧернилевськийСекретар Хмельницької міської ради

Системою народного контролю «Слово і Діло» зафіксовано всього 35 обіцянок Констянтина Чернилевського, 13 із них політик зміг виконати. Ще 20 його обіцянок перебувають у процесі виконання та лише двічі мер не дотримав слова.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: