«БПП» очистить свої списки від одіозних «регіоналів», але не від усіх

Читать на русском

У «БПП «Солідарність» готові виключати з виборчих списків одіозних кандидатів та колишніх представників і функціонерів «Партії регіонів».
Сергій Березенко

У «БПП «Солідарність» готові виключати з виборчих списків одіозних кандидатів та колишніх представників і функціонерів «Партії регіонів».

Про це в інтерв'ю журналу «ФОКУС» повідомив заступник голови виборчого штабу партії, нардеп Сергій Березенко, інформує «Слово і Діло».

Він пояснив, що, маючи 28 тисяч кандидатів на різних рівнях, складно відстежити повну «чистоту списків», щоб у них не виявилися суперечливі та одіозні особистості. «Всіх одіозних персонажів ми зацікавлені викинути з наших рядів», – заявив Березенко, додавши, що обговорення кандидатур і рішення про їх виключення будуть прийматися на партійних конференціях.

Водночас він зазначив, що до тотального очищення списків потрібно підходити менш категорично, а кожного кандидата в місцеві органи влади необхідно «оцінювати ретельніше».

Контроль над східними областями віддадуть перейменованій «Партії регіонів» – експертУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» спеціаліст поділився міркуваннями щодо місцевої виборчої кампанії в Донецькій області.

«Адже якщо є людина, наприклад, головний лікар лікарні, який багато років працює на своїй посаді, але в силу сформованих в Україні реалій почергово вступає до різних партій влади, починаючи з НДП і закінчуючи «Партією регіонів», просто для того, щоб і надалі мати можливість підтримувати свою лікарню та допомагати людям, якщо йому довіряє місцева громада – невже ми повинні від нього відмовлятися? Такі люди, по-моєму, можуть балотуватися», – пояснив позицію партії Березенко.

На думку експертів, ініціативи деяких політичних сил не висувати на цих виборах колишніх «регіоналів» і люстрованих чиновників можуть сподобатися українському виборцю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: