Британська делегація в ОБСЄ вимагає від РФ пояснень, звідки в Луганській області установка «Буратіно»

Читать на русском
Делегація Великобританії в ОБСЄ звернулася до Російської Федерації з вимогою роз'яснень щодо того, яким чином на підконтрольну сепаратистам територію Луганської області потрапила система залпового вогню ТОС-1 «Буратіно», яка виготовляється виключно в Росії.

Делегація Великобританії в ОБСЄ звернулася до Російської Федерації з вимогою пояснень щодо того, яким чином на підконтрольну сепаратистам територію Луганської області потрапила система залпового вогню ТОС-1 «Буратіно», яка виготовляється виключно в Росії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми зробили запит делегації Російської Федерації з проханням пояснити присутність установки ТОС-1 «Буратіно» на цій території», – повідомили в британській делегації Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Бойовики продовжують спроби спровокувати українських військових – ТимчукНардеп, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив, що російські бойовики продовжують хаотичні обстріли українських позицій.

Згідно з повідомленням, спостерігачі ОБСЄ ще наприкінці вересня виявили важку вогнеметну систему «Буратіно» в підконтрольному бойовикам селі Круглик в Луганській області.

Додамо, що зазначена система призначена для виведення з ладу легкоброньованої й автомобільної техніки, руйнування й підпалу споруд, знищення живої сили супротивника як на відкритій місцевості, так і в фортифікаційних спорудах.

Нагадаємо, 15 жовтня 177 зі 193 країн-членів ООН підтримали кандидатуру України в якості непостійного члена Ради безпеки Організації до 2017 року.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: