Бойовики продовжують спроби спровокувати українських військових – Тимчук

Читать на русском
Нардеп, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив, що російські бойовики продовжують хаотичні обстріли українських позицій.

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив, що проросійські бойовики продовжують хаотичні обстріли українських позицій.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Російсько-терористичні війська продовжують збройні провокації проти сил АТО. Зафіксовано кілька спроб спровокувати українські війська на відкриття вогню у відповідь, триває активність розвідувально-диверсійних груп терористів», – заявив Тимчук.

ОБСЄ повідомляє, що важка зброя все ще залишається на передовійРечник СММ ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків заявив, що важка зброя все ще залишається на лінії розмежування.

За словами нардепа, бойовики в районі населеного пункту Гольмівський Донецької області 15 хвилин обстрілювали нейтральну смугу з АГС-17, а пізніше протягом 10 хвилин вели вогонь з автоматичної стрілецької зброї в тому ж напрямку.

«Подібна провокація була здійснена і в районі південніше населеного пункту Авдіївка», – додав він.

Крім того, поблизу населених пунктів Мар'їнка, Березове, Чермалик і південніше Авдіївки помічені відразу декілька піхотних груп бойовиків, які висувалися до нейтральної смуги з метою розвідки та спостереження.

Також Дмитро Тимчук повідомив, що сепаратисти продовжують перегрупування та доукомплектування низки терористичних груп бойовою технікою та особовим складом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: