Райнін не бачить загрози зриву виборів у Харківській області

Читать на русском
Голова Харківської ОДА Ігор Райнін заявив, що у зв'язку із ситуацією з відмовою в реєстрації кандидатів від «Опоблоку» регіон трохи вибився з графіку, але в цілому проблем немає.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін заявив, що у зв'язку із ситуацією з відмовою в реєстрації кандидатів від «Опозиційного блоку» регіон трохи вибився з графіку, але в цілому проблем немає.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Дійсно, через це вибилися з графіку, але я не бачу на сьогоднішній день загрози зриву виборів. Ця ситуація (відмова у реєстрації кандидатів від «Опоблоку» – Ред.) має бути вирішена в законній площині, без політики... в найближчі день-два. Взаємовідносини мають вирішуватися в трикутнику ЦВК-ТВК-суд», – зазначив Райнін.

«Опозиційний блок» у Харкові сам собі створив проблеми з реєстрацією – РайнінГлава Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін не виключає, що «Опозиційний блок» будує свою піар-кампанію на недорозумінні з Мін'юстом.

Раніше, Харківська ТВК вже тричі відмовляла обласній організації партії «Опозиційний блок» у реєстрації. Третю відмову представники «Опоблоку» отримали 13 жовтня від новосформованої Харківської обласної виборчої комісії.

Нагадаємо, 10 жовтня представники Харківського обласного осередку Комітету виборців України у своїй заяві не виключили можливого зриву виборів у зв'язку з розпуском обласної виборчої комісії через чергову відмову в реєстрації кандидатів від «Опозиційного блоку».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: