Квартири нацгвардійцям та віце-прем'єр з питань реабілітації УБД. Що наобіцяв Яценюк учасникам АТО

Читать на русском
У День захисника України прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запевнив, що до кінця року 250 військовослужбовців Національної гвардії отримають нові квартири.

У День захисника України прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запевнив, що до кінця року 250 військовослужбовців Національної гвардії отримають нові квартири.

Про це він заявив під час зустрічі з нацгвардійцями 14 жовтня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«До кінця року, у мене за даними, 250 квартир повинні видати військовослужбовцям Нацгвардії», – заявив прем'єр-міністр.

Крім того, Арсеній Яценюк запропонував створити в уряді нову посаду – віце-прем'єр-міністра з питань реабілітації учасників Антитерористичної операції.

«Давайте визначатись з приводу того, яка людина буде безпосередньо в Кабміні відповідати за координацію діяльності всіх підрозділів по забезпеченню як мобілізації та демобілізації, а також реабілітації», – зазначив прем'єр, наголосивши, що ним має стати людина, що сама пройшла війну.

«Кого треба реабілітувати, кого треба вилікувати, де є проблеми в сім'ї. Ми його зробимо або спеціальним урядовим уповноваженим, а, якщо отримаємо підтримку парламенту, то призначимо його віце-прем'єр-міністром з цього питання», – заявив Арсеній Яценюк.

Провести конкурс на цю посаду прем'єр доручив Арсену Авакову та керівництву Збройних сил України.

Цікаво, що раніше схожу заяву зробив Президент: Петро Порошенко доручив Міністерству оборони розробити програму створення центрів реабілітації військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: