Матковському в Полтаві буде складно боротися з чинним мером – експерт

Читать на русском
Олександр Мамай

Чинний мер Полтави Олександр Мамай проводить правильну передвиборчу політику в місті.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповіла представник Офісу реформ у Полтавській області Ірина Балибіна, повідомляє «Слово і Діло».

«Шанси у чинного мера на цих виборах високі, тому що у нього висока впізнаваність, і це однозначно не можна списувати. Він провів непогані соціальні програми, були поїздки з дітьми, робота з пенсіонерами, спілкування з містянами. Завжди казали, що Мамай – це погані дороги. Але зараз терміново ремонтують дороги, і до Мамая нібито й претензій немає», – розповідає вона.

За її словами, передвиборча політика Мамая дуже правильна.

«За програмою «Турбота» всі бюджетники міста, педагоги та працівники культури до професійних свят отримують по 600 гривень з бюджету. Це величезне охоплення й прізвище Мамая у людей відклалося. Тому до другого туру виборів він, скоріш за все, вийде», – зазначила Балібіна.

Від правлячої партії в мери йде Матковський і його шанси також високі, але йому буде складно боротися з Мамаєм. На її думку, Матковський більш інтелігентний, а зараз така ситуація, коли затребувані більш жорсткі, прості та зрозумілі лідери.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: