Патрульна поліція просить кандидатів на виборах припинити піаритись на ній

Читать на русском
У патрульній поліції обурені використанням символіки та зображень своїх службовців у ході передвиборної агітації кандидатами на місцевих виборах.

У патрульній поліції обурені використанням символіки та зображень своїх службовців у ході передвиборної агітації кандидатами на місцевих виборах.

Відповідне звернення патрульна поліція України оприлюднила на своєму Youtube-каналі, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми вимагаємо від партій та кандидатів не використовувати бренд нової патрульної поліції. У разі недотримання цих вимог встановлених винних осіб буде притягнуто до юридичної відповідальності відповідно до вимог закону», – йдеться у зверненні поліцейських.

Працівники патрульної поліції наголошують, що політичні партії та кандидати систематично використовують їхні фото, що є у відкритому доступі, а також символіку підрозділу у своїй передвиборній агітації.

«Згідно із законами «Про національну поліцію» та «Про міліцію», ми є політично нейтральними і в своїй діяльності незалежними від рішень, заяв або позицій політичних партій», – наголосив начальник столичного Департаменту патрульної служби МВС Олександр Фацевич.

Нагадаємо, раніше провести заміну міліції на поліцію в сільській місцевості пообіцяла заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе.

Патрульна поліція – політично нейтральнаПатрульна поліція України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: