Нардепа з «БПП» звинуватили в тиску на Вищий адмінсуд

Читать на русском
У мережі опублікували відео, на якому голос, схожий на народного депутата України від фракції «БПП» Сергія Алєксєєва, розповідає про успішне вирішення питань у Вищому адмінсуді.
Сергsй Алекcєєв

У мережі опублікували відео, на якому голос схожий на народного депутата України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергія Алєксєєва розповідає про успішне вирішення питань у Вищому адмінсуді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Апостроф».

Головний герой, голос якого і схожий на Алєксєєва, на відео нагадує про необхідність оплати послуг, яка, за заведеними в таких колах домовленостями, здійснюється рівними частками до і після вирішення питання.

Як відомо, нардеп Алєксєєв у виборчому штабі «БПП» на місцевих виборах відповідає за юридичне забезпечення виборчої кампанії. Також він є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики і правосуддя, а раніше був співзасновником адвокатської компанії «Алєксєєв, Боярчуков і партнери». Після отримання депутатського мандата Алєксєєв офіційно вийшов з даної адвокатської компанії.

Нагадаємо, 18 вересня ТОВ «Блакитне Сяйво» (до зміни назви – «Алєксєєв, Боярчуков і партнери») звинуватили в тому, що воно причетне до відмивання більш ніж 250 тис. гривень, і несплаті податків в розмірі 50 млн гривень. На даний момент компанія знаходиться в стані банкрутства, а правоохоронні органи вбачають у цьому ознаки фіктивності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: