Апеляція відхилена: Мосійчук залишається під вартою

Читать на русском
Суд міста Києва не задовольнив апеляцію народного депутата України Ігоря Мосійчука і прийняв рішення залишити його під вартою.

Суд міста Києва не задовольнив апеляцію народного депутата України Ігоря Мосійчука і прийняв рішення залишити його під вартою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу нардепа.

«При цьому суд не дав адвокатам долучити до справи клопотання про взяття на поруки Мосійчука майже 100 народними депутатами. Мосійчуку не дали останнього слова, а також не провели згідно з порядком дебати», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, Ігор Мосійчук звинуватив начальника медичного пункту Даниленка в умисній шкоді його здоров'ю.

«Ігор Мосійчук свідчить, що коли він 6-го жовтня втратив свідомість, начальник медичного пункту Даниленко на його прохання не відвідав Мосійчука. А 7-го числа прийшов і цинічно жартував, що Мосійчук «заплутався в штанах і впав». Даниленком не було приділено жодної уваги різкому погіршенню стану Мосійчука та не було надано жодної допомоги в його лікуванні та встановленні діагнозу», – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, що 18 вересня Печерський суд Києва ухвалив заарештувати до 15 листопада Ігоря Мосійчука. Відразу ж після рішення суду нардеп оголосив про початок свого голодування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: