СЦКК: бойовики на Донбасі стали обережнішими, але обстрілів не припинили

Читать на русском
У Спільному центрі з контролю й координації припинення вогню на Донбасі відзначають використання представниками НВФ стрілецької зброї, оснащеної глушниками, військової техніки, а також диверсійно-розвідувальних груп впритул до позицій українських військових.

У Спільному центрі з контролю й координації припинення вогню на Донбасі відзначають використання представниками НВФ стрілецької зброї, оснащеного глушниками, військової техніки, а також диверсійно-розвідувальних груп впритул до позицій українських військових.

В основному активність супротивника відзначається в так званій «сірій зоні», повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Міністерства оборони України.

«За словами військовослужбовців, останнім часом бойовики здійснюють збройні провокації з використанням стрілецької зброї, оснащеної глушниками. Диверсійно-розвідувальні групи противника намагаються підходити впритул до позицій сил АТО й вести вогонь у бік українських воїнів із так званої «сірої зони». Також відзначалися випадки використання бойовиками військової техніки для провокування бійців АТО в цьому районі», – заявив прес-офіцер української сторони Спільного центру з контролю і координації Володимир Скоростецький.

В Міноборони відзначають особливу активізацію використання зброї бойовиками в районі Донецького аеропорту. При цьому, військовослужбовці, які виконують завдання в районі ДАПу, суворо дотримуються режиму тиші, запевняють в оборонному відомстві.

Нагадаємо, сьогодні генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив, що організація готова наростити свою присутність на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: