Апеляційний суд Києва фактично скасував домашній арешт Антонюка

Читать на русском
Відповідно до рішення суду, залишати межі власної квартири екс-голові Державної авіаційної служби тепер заборонено... тільки по ночах.

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід для колишнього голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Тепер йому можна залишати межі власної оселі в будь-який час доби, окрім ночі, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Відповідну апеляцію на рішення Печерського районного суду столиці частково задовольнив Апеляційний суд міста.

«Апеляційну скаргу задовольнити частково. Ухвалу Печерського райсуду... про застосування домашнього арешту... скасувати. Постановити нову ухвалу, якою... застосувати до Д. Антонюка... запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в певний період доби, заборонивши підозрюваному покидати місце проживання з 21 до 7 години ранку наступної доби», – оголосив суддя Олександр Бець.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що у Державіаслужбі проведуть службове розслідуванняСказано 27 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, 4 вересня Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення Дениса Антонюка з посади голови Державної авіаційної служби України. 11 вересня, після оголошення Генеральною прокуратурою Антонюку підозри у зловживанні владою чи службовим становищем, Печерський райсуд столиці обрав для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: