Попри обіцянки Ткаченка, відповідальні за мобілізацію чиновники не звільнені

Читать на русском
План із мобілізації на Черкащині був виконаний менш ніж на 75%, а відповідальні за це чиновники так і залишились на своїх місцях.

План із мобілізації на Черкащині був виконаний менш ніж на 75%, а відповідальні за це чиновники так і залишились на своїх місцях.

Про це інформує «Слово і Діло».

Відповідно до листа Черкаської обласної державної адміністрації від 14 серпня 2015 року, станом на 31 липня 2015 року план шостої черги часткової мобілізації в області був реалізований на 49%. Кадрові зміни серед відповідальних за мобілізацію чиновників не здійснювалися.

Водночас керівник апарату Черкаської ОДА Віталій Коваль заявив, що план із мобілізації в регіоні виконаний на 60%. Незважаючи на розбіжності у цифрах, обіцяного очільником Черкащини Юрієм Ткаченком виконання плану мобілізації на 75% не сталося, а чиновники так і залишились на місцях.

Нагадаємо, 28 липня 2015 року голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко заявив, що якщо до 31 липня по Черкаській області план із мобілізації не буде реалізовано на 75%, то в області будуть здійснені кадрові зміни серед відповідальних за мобілізацію управлінців. Таким чином, відповідній обіцянці Юрія Ткаченка в системі народного контролю «Слово і Діло» присвоєно статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: