Яценюк розповів, скільки коштів виділено на безпеку України

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що цього року на безпеку України з Держбюджету було виділено 90 млрд гривень.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що цього року на безпеку України з Держбюджету було виділено 90 млрд гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Цього року на безпеку України виділено 90 млрд гривень. З початку цього року військовослужбовці Збройних сил одержують додаткові виплати як винагороду за знищену військову техніку супротивника, успішне виконання бойових завдань, а також за безпосередню участь у бойових діях», – підкреслив прем'єр.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що в держбюджеті-2016 будуть передбачені видатки на оборону України в розмірі 5% від ВВПСказано 6 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

За його словами, цю грошову допомогу, сума якої склала більше 70 млн гривень, отримали понад 13 тисяч військовослужбовців. Крім того, на купівлю 700 квартир військовим АТО також були виділені гроші.

«Для цих потреб (купівлі квартир – Ред.) із Держбюджету спрямовано понад 300 мільйонів гривень», – заявив Яценюк.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко заявив, що у військовому бюджеті 2016 року передбачено збільшення грошового забезпечення українських військових. Також, як стверджує Президент, учасникам АТО вже виділено 30 тисяч земельних ділянок, а за рік 11% учасників АТО вже отримали житло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: