Яресько розповіла, у якому випадку піде у відставку

Читать на русском
Міністр фінансів України Наталя Яресько заявила, що у разі відмови Уряду від проведення економічних реформ вона готова піти зі своєї посади.

Міністр фінансів України Наталя Яресько заявила, що у разі відмови Уряду від проведення економічних реформ вона готова піти зі своєї посади.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Я прийшла на посаду робити свою роботу, і якщо я не можу її зробити, у мене немає зацікавленості в тому, щоб залишитися», - наголосила Яресько.

Від Яресько хочуть неможливого: за 15 років вчасно Бюджет ухвалювали лише одного разу«Слово і Діло» вирішило розібратися: як часто депутатам вдавалося ухвалити Бюджет у терміни, передбачені Бюджетним кодексом?

За її словами, на даний момент Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк підтримує програму реформ економіки України. Але, у разі якщо вона не відчує підтримки від Президента і прем'єра, а також їхніх партій, то перегляне все що робить.

«Проте зростаюче політичне напруження в Києві викликає побоювання про можливість коаліційного уряду виконати свої обіцянки», - заявила мінфін.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів України Наталя Яресько звернулася до Євросоюзу, США та інших міжнародних кредиторів із проханням подвоїти фінансову допомогу Україні. За її словами, 40 млрд доларів, передбачених МВФ у рамках програми фінансової допомоги, Україні не вистачить на підтримання фінансової стабільності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: