Після виборів Дніпропетровськ залишиться за представниками групи «Приват» – експерт

Читать на русском
Галина Булавка

Основна конкуренція в Дніпропетровську буде між партіями «УКРОП», «Відродження» та «Опозиційний блок».

Про це у рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналістам «Слова і Діла» розповів політичний експерт Антон Круть, аналізуючи місцеву виборчу кампанію в Дніпропетровську.

«Зрозуміло, що в Дніпропетровську розклад такий, що Булавка – людина тимчасова. Вона має передати владу після виборів представникам групи «Приват». Тому Дніпропетровськ залишиться за представниками Коломойського. Інше питання, як буде розвиватись ситуація у Кривому Розі, тому що там заправляє конкурент Коломойського – Вілкул-старший. Тому питання навіть не в результатах по Дніпропетровську, а в тому, скільки районних рад візьмуть «УКРОП» або «Відродження», тому що це одні й ті самі люди, але під різними брендами», – пояснює експерт.

Боротьба за крісло мера Дніпропетровська: аналіз потенційних кандидатів«Слово і Діло» з'ясувало, яким політичним, діловим, а також інформаційним ресурсом володіють потенційні кандидати в мери Дніпропетровська.

Основна конкуренція, на його переконання, буде між партіями «УКРОП», «Відродження» та «Опозиційний блок», який на рівні області уособлюють Вілкули.

«Коломойський завжди мав величезний вплив, але питання в тому, який вплив він отримає на рівні держслужбовців, посадових, кадрових розподілень. Це буде видно за результатами того, за ким залишиться міська рада. Щонайменше Коломойський претендує на формування фракцій партій «УКРОП» або «Відродження», – аналізує політичний експерт.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: