Садовий не впорався з ремонтом доріг у центрі Львова

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий 3 вересня пообіцяв завершити ремонтні роботи на пр. Свободи та вул. Промисловій до кінця місяця.

Мер Львова Андрій Садовий 3 вересня пообіцяв завершити ремонтні роботи на пр. Свободи та вул. Промисловій до кінця місяця.

Станом на 7 жовтня 2015 року ремонтні роботи на вул. Промисловій виконані на 95%. Головний інженер компанії-підрядника «Онур» Олександр Добоні заявив, що завершити роботи планують до 11 жовтня 2015 року. Потім триватимуть роботи з облаштування дороги римським каменем, тому для проїзду транспорту вулицю відкриють орієнтовно 14 жовтня 2015 року, пише «Слово і Діло».

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий планує завершити ремонтні роботи на пр. Свободи, вул. Промисловій до кінця вересняСказано 3 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Раніше, 1 жовтня 2015 року, депутати Львівської міської ради додали 556 тис. грн на реконструкцію вул. Свободи, і в сумі вона обійдеться в 12,7 млн ​​грн, ще 50 тис. грн додали до реконструкції вул. Лисенка.

До речі, це не перша провалена обіцянка Андрія Садового. Два роки тому мер Львова пообіцяв почати ремонт дороги по вул. Київській та завершити роботи до кінця 2015 року. Львівська міська рада повідомила, що роботи з реконструкції вулиці Київської та суміжною з нею вулиці Русових проводитимуться в 2016 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: