Жебрівський просить ввести війська до Комінтернового

Читать на русском
Щоб захистити людей, Жебрівський вимагає розглянути питання про наявність в селищі військовослужбовців Нацгвардії або Збройних сил України.

Щоб захистити людей, Жебрівський вимагає розглянути питання про присутність у селищі військовослужбовців Нацгвардії або Збройних сил України.

Про це голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив у інтерв'ю «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

Комінтернове розташоване в так званій «сірій зоні». Днями до селища увірвалося 200 бойовиків, які пограбували кілька будинків і викрали дружину директора місцевої школи. Зараз вона знаходиться в заручниках.

«Я буду наполягати на введенні до Комінтернового військ Нацгвардії або ВСУ, тому що це село, згідно Мінським домовленостям, розташоване на території України і ми повинні забезпечити безпеку наших громадян», – заявив Жебрівський.

Водночас у міліції розповіли, що за фактом нападу бойовиків на Комінтернове порушили вже два кримінальних провадження. Правоохоронні органи встановлюють усіх постраждалих від дій терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: