Учасники АТО так і не отримали обіцяної Мамаєм землі

Читать на русском
Мер Полтави Олександр Мамай не лише провалив обіцянку щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, а ще й був спійманий на корупційних махінаціях.

Міський голова Полтави Олександр Мамай не лише провалив обіцянку щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, а ще й був спійманий на корупційних махінаціях.

У січні поточного року, проводжаючи бійців зведеного загону та батальйону особливого призначення патрульної служби «Полтава» та «Кременчук» в зону проведення АТО, Мамай пообіцяв забезпечити кожного військового земельною ділянкою, пише «Слово і Діло».

Олександр МамайМіський голова Полтави
Мамай запевнив, що учасникам АТО виділятимуться земельні ділянкиСказано 20 січня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Та не встигли бійці від'їхати до зони бойових дій, як у Полтаві розгорівся корупційний скандал. Виявилося, що очільник міста продає землю, призначену силовикам. «Законні ділянки учасників АТО йдуть іншим особам по 500 доларів за сотку», – повідомив депутат Ленінської районної ради Полтави Олександр Кисельов.

А вже в липні, за словами того ж депутата, на сесії райради з 80 виділених земельних ділянок 62 виділили особам, які не мають жодного стосунку до АТО.

Загалом, станом на 1 серпня 2015 року із поданих 3540 заяв від учасників АТО виділено лише 1092 земельні ділянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: