Луценко не виконав обіцянку щодо ухвалення закону про Держбюро розслідувань

Читать на русском
Лідер фракції «БПП», народний депутат Юрій Луценко не дотримав слова щодо ухвалення закону про Державне бюро розслідувань.

Лідер фракції «Блок Петра Порошенка», народний депутат Юрій Луценко не дотримав слова щодо ухвалення закону про Державне бюро розслідувань.

Законопроект про Державне бюро розслідувань був направлений на повторне друге читання ще 15 липня і до кінця вересня так і не був розглянутий парламентом, пише «Слово і Діло».

Як відомо, відповідний законопроект №2114 від 12 лютого цього року був зареєстрований у парламенті 12 народними депутатами. 18 березня парламентський комітет законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу проект закону про Державне бюро розслідувань.

25 травня проект закону про Державне бюро розслідувань був ухвалений за основу, а при перегляді у другому читанні 15 липня так і не набрав необхідної кількості голосів. Верховною Радою було прийнято рішення направити законопроект №2114 на повторне читання. Станом на 7 жовтня проект закону про Держбюро так і не був розглянутий повторно.

Таким чином, обіцянка голови фракції «БПП» Юрія Луценка щодо того, що Верховна Рада до кінця вересня ухвалить законопроект про створення Державного бюро розслідувань, у системі народного контролю «Слово і Діло» отримала статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: