Куліч виявився популістом: всупереч обіцянкам, його приймальня в Чернігові вже не працює

Читать на русском
Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч не виконав свою обіцянку щодо функціонування його громадської приймальні.
Валерій Куліч

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч не виконав свою обіцянку щодо функціонування його громадської приймальні.

Будучи народним депутатом Куліч проводив зустрічі з виборцями у своїй громадській приймальні у Чернігові на вулиці Полуботка, пише «Слово і Діло».

У квітні цього року він пообіцяв: хоч рішення очолити обласну державну адміністрацію далося йому важко, але він в жодному разі не припинить виконувати свої зобов'язання, дані перед виборами. Одним із таких було продовження функціонування його громадської приймальні на все тій же вул. Полуботка.

Станом на 15 липня телефон громадської приймальної колишнього нардепа, а нині голови Чернігівської ОДА, за адресою м. Чернігів, вул. Павла Полуботка, 20/1, номер телефону 04662971651 – відключений, а співробітники ОДА взагалі не володіють інформацією про функціонування приймальні Куліча.

Нагадаємо, Валерій Куліч був обраний народним депутатом по чернігівському 205 округу від партії «Блок Петра Порошенка». 17 березня указом Президента Куліча було призначено новим головою Чернігівської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: