Перший етап відведення танків на Луганщині завершено – ЗСУ

Читать на русском
Завдяки дотриманню усіма сторонами конфлікту на Донбасі режиму припинення вогню сили АТО завершили перший етап відведення танків від лінії розмежування.

Завдяки дотриманню усіма сторонами конфлікту на Донбасі режиму припинення вогню сили АТО завершили перший етап відведення танків від лінії розмежування.

Про це повідомили у прес-службі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Перемир'я на фронті дозволило завершити відведення танків у Луганській області в рамках першого етапу», – йдеться в повідомленні.

Наразі справа за спостерігачами ОБСЄ: учасники моніторингової місії мають засвідчити наявність відведеної техніки за заводськими номерами у зонах зберігання, що знаходяться не менш ніж за 15 км від лінії зіткнення.

Сили АТО залишаються готовими до контрудару на Донбасі – ТурчиновСили антитерористичної операції дотримуються домовленостей щодо відведення зброї, однак позиції для відведення обираються таким чином, щоб мати можливість швидко завдати контрудару за умови атаки бойовиків на Донбасі.

Разом з тим, затишшя в зоні АТО дозволяє щодня збільшувати об'єми допомоги жителям постраждалих районів. «За сприяння груп цивільно-військового співробітництва Збройних сил України спільно з комунальниками області вже відремонтовано понад 250 метрів магістрального газопроводу на ділянці Мар'їнка-Красногорівка», – кажуть у штабі антитерористичної операції.

Крім того, у Мар'їнці (Донецька область) вже почалося відновлення високовольтних ліній електропередач, а до селища Бердянського малозабезпеченим сім'ям волонтери та військові доставили теплий одяг, продукти й канцелярське приладдя.

Нагадаємо, 6 жовтня представники самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» скасували проведення місцевих виборів на окупованих територіях, відтермінувавши їх до наступного року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: