Порошенко хоче, щоб ВР заборонила відпускати корупціонерів під заставу вже цього тижня

Читать на русском
Порошенко сподівається, що Верховна Рада ухвалить закон, що забороняє відпускати під заставу підозрюваних в корупції, вже цього пленарного тижня.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що вже цього пленарного тижня Верховна Рада ухвалить закон, який забороняє відпускати під заставу підозрюваних у корупції.

Про це він заявив на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter Глави держави.

«Гучні корупційні скандали і викриття трапляються майже щодня. Ніхто й ніколи не захистить корупціонера від справедливого покарання», – сказав Порошенко.

Раніше на зустрічі з керівниками парламентських фракцій Порошенко закликав знайти компроміс щодо запропонованого ним законопроекту про підвищення або відміну мінімальної суми застави при обранні запобіжного заходу в низці рішень суду, пов'язаних з корупцією.

Президент також підтримав петицію щодо скасування грошової застави для корупціонерів. Зокрема, Глава держави повідомив, що Верховній Раді вже запропоновано за результатами всебічного обговорення внесених законопроектів ухвалити закон, який би врегулював питання про застосування заходів до осіб, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: