Порошенко відреагував на скасування псевдовиборів на Донбасі

Читать на русском
Незаконні вибори на окупованих територіях Донбасу скасовано внаслідок скоординованих дій України та наших партнерів у Нью-Йорку й Парижі.

Незаконні вибори на окупованих територіях Донбасу скасовано внаслідок скоординованих дій України та наших партнерів у Нью-Йорку та Парижі.

Про це у Facebook написав Президент України Петро Порошенко, передає «Слово і Діло».

«Прямі наслідки скоординованих дій України та наших партнерів на переговорах у Нью-Йорку й Парижі – незаконні вибори, які загрожували відновленням бойових дій і ліквідацією Мінських домовленостей, скасовано», – написав Глава держави.

У «БПП» планують провести амністію бойовиків за хорватським сценаріємФракція «Блоку Петра Порошенка» плануює використовувати хорватську модель амністії для сепаратистів Донбасу.

Крім того, Порошенко наголосив, що таке рішення бойовиків дозволяє продовжити імплементацію Мінських домовленостей.

«Це відкриває шлях до повернення України на Донбас за допомогою виборів за українським законодавством, на основі стандартів ОБСЄ і, звичайно ж, без окупаційних військ», – підкреслив Президент.

Нагадаємо, раніше представники невизнаних республік у контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі заявили, що вони перенесли псевдовибори на наступний рік. Прогнозований період проведення виборів – лютий 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: