«БПП» на виборах представлять 16 голів обласних адміністрацій

Читать на русском
У виборах до місцевих рад візьмуть участь 16 голів обласних державних адміністрацій, при чому всі вони представляють «Блок Петра Порошенка -Солідарність».
Фото: Адміністрація Президента України

У виборах до місцевих рад візьмуть участь 16 голів обласних державних адміністрацій, при чому всі вони представляють «Блок Петра Порошенка-Солідарність».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на громадянську мережу «Опора».

Зокрема, взяти участь у перегонах за крісло обласного депутата вирішили губернатори Вінницької, Волинської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей. Таким чином, лише 6 голів ОДА не братимуть участь у виборчих перегонах 25 жовтня.

Крім того, кандидатами в депутати обласних рад стали 114 голів районних державних адміністрацій, що складає майже чверть від загальної їх кількості – 24%. 110 із них також представляють пропрезидентський блок.

Нагадаємо, 5 жовтня на нараді з керівниками ОДА Президент Петро Порошенко схвалив їхню участь у місцевих виборах, назвавши це «тестом на довіру суспільства до влади».

Додамо також, що публічно про своє небажання брати участь у місцевих виборах заявили губернатор Луганщини Георгій Тука та ОдещиниМіхеіл Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: