Путін хоче зустрітися з Порошенком – АП

Читать на русском
Росія направила Україні офіційний запит щодо проведення зустрічі президентів Росії та України Володимира Путіна і Петра Порошенка.

Росія направила Україні офіційний запит щодо проведення зустрічі президентів Росії та України Володимира Путіна і Петра Порошенка.

Про це повідомив заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«На сьогоднішній день є запит російської сторони на проведення двосторонньої зустрічі в Парижі. Чи буде зустріч – залежатиме від української сторони. Зараз ми це питання розглядаємо», – заявив Єлісєєв.

Він також повідомив, що на зустрічі в «нормандському форматі» у Парижі буде підніматися питання модальностей проведення місцевих виборів у окремих районах Донбасу. При цьому Єлісєєв уточнив, що для трьох з чотирьох учасників «Нормандського четвірки», а саме України, Франції та Німеччини, питання відмови Росії від проведення псевдовиборів у окремих районах Донецької та Луганської областей є дуже важливим.

Нагадаємо, раніше помічник російського президента Юрій Ушаков заявляв, що окремої зустрічі президентів України та Росії не буде ні у Нью-Йорку, ні пізніше в Парижі на зустрічі «нормандської четвірки».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: